četvrtak, 22. listopada 2015.

Selena Gomez

Selena Marie Gomez (Grand Prairie, Teksas, 22. srpnja 1992.) je američka glumica i pjevačica. Njezina karijera je započela ulogom u seriji Barney & Friends. Postala je slavna zahvaljujući ulozi Alex Russo u Emmyjem nagrađenoj Disneyevoj seriji Čarobnjaci iz Waverlyja. Glumila je u filmovima Još jedna priča o PepeljuziProgram zaštite za princezeRamona i BeezusMonte CarloSpring BreakersGetaway i Behaving Badly.
Njena glazbena karijera započela je u 2008. godini, potpisivanjem ugovora s Hollywood Records. Do danas, ona je objavila tri studijska albuma koji su osvojili Zlatnu ploču u nekoliko zemalja.
Gomez je također bila pjevačica u grupi Selena Gomez & the Scene, koju je i osnovala, ali ju je raspustila, jer se želi posvetiti glumačkoj karijeri i solo pjevanju:
"My band and I are going our separate ways for a while. This year is all about films and acting and I want my band to play music wherever with whoever. "
"Moja grupa i ja idemo odvojenim putevima za neko vrijeme. Ove godine ću se posvetiti filmovima i glumi, a ja želim da moja grupa svira glazbu gdje god i s kim god želi."
Grupa je izdala tri albuma: Kiss & Tell , A Year Without Rain i When the Sun Goes Down. Albumi su prodani u više od milijun primjeraka u Americi.Na početku solo karijere izdala je album "Stars Dance".Selenina najdraža pjesma iz tog albuma je Undercover.
Selena je do veljače 2013 bila u vezi s Justinom Bieberom.

Nema komentara:

Objavi komentar